– med Jesus i hverdagen

Jeg er opptatt av Bibelen. At hele Bibelen er Guds ord. Jeg forsøker å la Bibelen styre hele mitt liv. Mange ganger opplever jeg at Bibelen «taler» til meg rett inn i den aktuelle livssituasjonen jeg er i. Men veldig ofte kommer den i konflikt med det jeg opplever også.

«Disse tegn skal følge dem som tror» står det i Bibelen min. Og så nevnes det tegn, under og mirakler. Det er ikke hverdagen min i dag. Men det var det det da det ble skrevet. Og det er det for mange kristne rundt omkring i verden i dag.

Jeg tror at den største begrensningen vi har i livene våre er erfaringene:
«Vi fikk ikke svar den gangen vi ba, så det skjer nok ikke noe senere heller»

«Den jeg ba for ble ikke frisk, så det fungerer nok ikke for meg».

Erfaringene våre er med å begrense Guds kraft i livet. Jesus bryr seg ikke om hva som har vært. Men Han sier:»Sannelig, sannelig sier Jeg dere: Den som tror på Meg, han skal også gjøre de gjerningene Jeg gjør. Han skal gjøre større gjerninger enn disse, for Jeg går til min far. Hva som helst dere ber om i Mitt navn, det skal jeg gjøre, så Min Far skal bli herliggjort i Sønnen» (Joh14:12-13).
La oss løfte blikket og ikke gi opp. Hele hemmeligheten ligger i fellesskapet vårt med Jesus. Så lenge Han er sentrum i det vi gjør (og ikke våre egne ambisjoner), vil Han høre. Og Han belønner trofasthet og utholdenhet. Det sies at Todd White ba for 1000 mennesker før noen ble helbredet. Hvor mange har du bedt for? Når det er nøden for mennesker som driver oss vil vi etter hvert se at Guds Ord virker. La oss bare aldri gi opp, og alltid Søke Jesus. Jeg har ikke hatt så mange fysiske, synlige resultater på bønn. Men jeg har virkelig kjent Guds kraft innimellom. Og de stundene da Den Hellige Ånd rører ved meg…..Wow!

Men det skjer som oftest i situasjoner hvor Jeg er alene med Ham. Så søk Jesus i lønnkammeret ditt. Det er der skattene ligger.