– med Jesus i hverdagen

«Han har gjort så mye bra at hvis ikke han kommer til himmelen er det ingen som gjør det»

Du har sikkert hørt den du også. Det er noen mennesker som er så gjennomført gode at de nesten er engler. De er hjelpsomme, de har engasjement for de trengende. De går i kirken hver søndag. De stiller opp når som helst når noen har behov for hjelp.

Så de må da komme til himmelen?

Hmmm…

La meg si det med en gang: Det er kjempeflott at det finnes slike mennesker, som gjør verden til et litt hyggeligere sted å være.

Men man kommer ikke til himmelen via gode gjerninger. Bibelen sier at alle har syndet og mangler Guds rettferdighet. Så, selv om det er supert å være snill og grei trengs det noe mer – Tilgivelse

Bibelen sier at den eneste veien til himmelen går gjennom Jesus Kristus. Kjipt, sier du, at det bare er én måte? Jeg hørte på en hindu som hadde tatt imot frelsen. Hun sa det på en annen måte: Så enkelt at det bare er én vei. Da blir man ikke forvirret.

Det råeste er at man ikke gjør seg fortjent til å bli frelst. Det er en gave man må ta imot. Jesus ga livet sitt i gave til deg og meg, så vi skulle få muligheten til å bli kjent med Ham. Han døde for mine synder, så jeg kunne motta tilgivelse og få et evig liv. Så kan jeg gjøre det beste ut av det livet jeg har fått, og leve det til ære for Jesus. Det er frelse!