– med Jesus i hverdagen

Hva er det som feiler folk?

Her om dagen leste jeg en artikkel om noen som var narkoman og lesbisk, men som over tid tok imot Jesus, ble rusfri og heterofil.

Fantastisk!

Så begynte jeg å lese kommentarene, og til min store forskrekkelse var kommentarfeltene fulle av meningsutvekslinger ang. hvorvidt homofili er medfødt, statistikk rundt dette. At dama var blitt en ny skapning var visst ikke så viktig.

Her har vi altså et menneske som har fått livet sitt totalt forandret etter å ha møtt Jesus. Fra et liv som narkoman med alt det medfører. Fra å være en belastning for samfunnet til å bli en ressurs. Fra et liv i fornedrelse og selvforakt, til en ny tilværelse med glede og selvtillit.

Skulle vi ikke glede oss over dette, i stedet for å gå inn i diskusjoner?

Jeg er SÅ takknemlig til Gud for hva han gjør i menneskers liv. La oss fremheve det i stedet!