– med Jesus i hverdagen

John Wesley levde på midten av 1700-tallet.  I starten forkynte han frelse i gode gjerninger, som de de fleste andre på den tiden. Men så fikk han oppleve å ta imot frelsen ved Jesu nåde. Og det forandret livet hans. Han ble helhjertet for Jesus.  Bønnene han ba gjorde ham til en av de største evangelistene England har sett. Her er en av dem:

Jeg leste denne bønnen i en bok for en måned eller to siden. Og tenkte: «wow! jeg skulle ønske jeg turte å be denne bønnen en gang….»

Det er lett å si, men å mene det…….ta konsekvensene av det.

2.krønikebok 16:9 sier «Guds øyne farer over hele jorden for å mektig styrke dem som har et hjerte som er helt for Ham»

Jeg satt på gulvet på et møte for et par uker.siden, og så kom dette verset til meg.

Det ble plutselig veldig alvorlig. Tenk om Guds øyne ikke fant meg, fordi hjertet mitt ikke var helt for Ham? Da ville jeg ikke bli styrket. Da ville jeg ikke bli det redskapet Gud hadde tenkt at jeg skulle være.

Jeg tok en avgjørelse: Jeg vil gå «all in». Jeg vil følge Jesus uansett hva han ber meg om. Jeg tør ikke annet. Det er slutt på den tiden hvor jeg mener at jeg har bedre kontroll enn det Gud har.

Så trenger jeg hjelp ti å gjennomføre. Men jeg vil!

Vil du bli meg meg å be denne bønnen? Vil du gi Jesus alt?
Ny vei omsorgs og arbeidstrening har dette slagordet: «Gir du alt, så får du alt». Det er forskjellen på 99 og 100%

Jeg kommer nok ikke til å gjøre alt riktig fremover, det har jeg ikke gjort før heller. Men jeg ber Jesus om hjelp til å følge opp bønnen min, så Han får bedre og bedre plass i meg.

Spørsmålet til deg er: vil du leve 100% for Jesus, eller vil du fortsette å leke menighet?